Jeroen Rotty in Logo

Z
elfstandig worden zat al geruime tijd in m’n gedachten, maar eind 2015 zette ik pas de (grote) stap. Ik startte in bijberoep met JerrixIT. Mijn eigen visie stond in ieder geval vast, professionele websites met excellente dienstverlening naar al m’n klanten. Ondersteuning geven bij problemen en samen zoeken naar de best mogelijke oplossingen. Bekijk ook mijn referenties.

Eind april 2017 zette ik een nog grotere stap, ik werd voltijds zelfstandig! Zo kan ik mij meer focussen op wat ik het liefste doe.

lopenNaast alles wat ik doe binnen het IT-gebeuren, maak ik af en toe wat tijd om eens te gaan lopen, ga ik graag naar de bioscoop of vind je mij op m’n fiets.

 

Ook een kopje koffie gaat er bij mij altijd in. Een extra boost om het werk binnen de deadlines afgewerkt te krijgen.koffie

Waarom kiezen voor JerrixIT?

1-on-1 service

Ik garandeer je een persoonlijke service. Een bekend gezicht, een persoonlijke glimlach én een flinke dosis energie. Samen bouwen we aan jouw succes op het web.

Zelf aanpassingen doen op je website

Bij het opbouwen van een dynamische website heb jij de touwtjes in handen, ik leer je zelf teksten, nieuwsberichten én informatie aan te passen op je eigen website. Geen gedoe, geen interactie door mij nodig. Voor grotere wijzigingen of extra functionaliteit kan je mij uiteraard altijd inschakelen waar nodig.

Kleinschalig

Ik maakte van mijn hobby mijn bijberoep hoofdberoep, er is altijd rechtstreeks contact naar mij toe, geen wachtlijn, geen vervelend gedoe.

Prijs/Kwaliteit

Je krijgt van mij een moderne, unieke website aangeboden waarvan het prijskaartje beduidend lager ligt dan grotere bureaus. Ook mijn andere diensten, waaronder hosting, internet marketing en WordPress onderhoud, zijn telkens op maat beschikbaar, vraag ernaar.

Webdesign

Een website opbouwen kost nu eenmaal tijd, de duur van het project hangt wel van enkele factoren af. Heb je vanaf het begin al veel inhoud voor me klaar? Check. Ik kan meteen aan de slag. Op voorhand inhoudelijke teksten en kwalitatieve foto’s maken mijn werk sneller. Wat ook op de offerte en/of factuur zichtbaar is.

Levenslange ondersteuning

Als klant bij JerrixIT zorg ik ervoor dat je bij mij terecht kunt, ook na het afwerken van je project. Indien je enige tijd later veranderingen of bijkomstige inhoud door mij wil laten opmaken, kan dit altijd. Ook voor andere diensten kun je me contacteren.