Leer mij beter kennen

 

Jeroen Rotty in Logo

Jeroen Rotty

Zaakvoerder

Zelfstandig worden zat al geruime tijd in m’n gedachten, maar eind 2015 zette ik pas de (grote) stap. Ik startte in bijberoep met JerrixIT. Mijn eigen visie stond in ieder geval vast, professionele websites met excellente dienstverlening naar al m’n klanten. Ondersteuning geven bij problemen en samen zoeken naar de best mogelijke oplossingen.

Eind April 2017 zette ik een nog grotere stap, ik werd voltijds zelfstandig! Nog meer ondersteuning voor mijn klanten en ook meer tijd om nieuwe contacten te leggen.

lopenNaast alles wat ik doe binnen het IT-gebeuren, maak ik af en toe wat tijd om eens te gaan lopen, ga ik graag naar de bioscoop of vind je mij op m’n fiets.

 

Ook een kopje koffie gaat er bij mij altijd in. Een extra boost om het werk binnen de deadlines afgewerkt te krijgen.koffie

Waarom kiezen voor MIJ?

1-on-1 service
Ik garandeer u een persoonlijke service. Een bekend gezicht, een persoonlijke glimlach én een flinke dosis energie. Samen bouwen we aan uw succes op het web.
Eigen beheer
Bij het opbouwen van een dynamische website heb jij de touwtjes in handen, ik leer je zelf teksten, nieuwsberichten én informatie aan te passen op je eigen website. Geen gedoe, geen interactie door mij nodig. Voor grotere wijzigingen of extra functionaliteit kan je mij uiteraard altijd inschakelen.
Kleinschalig
Ik maakte van mijn hobby mijn bijberoep hoofdberoep, je bent voor mij geen nummer maar een vaste klant die altijd welkom is. 
Prijs/Kwaliteit
Je krijgt van mij een moderne, unieke website aangeboden waarvan het prijskaartje beduidend lager ligt dan grote bureaus. Ook mijn andere diensten, waaronder hosting, internet marketing en WordPress onderhoud, zijn telkens op maat beschikbaar.
Webdesign
Een website opbouwen kost nu eenmaal tijd, de duur van het project hangt van enkele factoren af. Heb je vanaf het begin al inhoud voor me klaar? Check. Ik kan meteen aan de slag. Op voorhand inhoudelijke teksten en kwalitatieve foto’s maken mijn werk sneller. Wat ook op de offerte en/of factuur zichtbaar is.
Levenslange ondersteuning
Als klant bij JerrixIT zorg ik ervoor dat je bij mij terecht kunt, ook na het afwerken van uw project. Indien je enige tijd later veranderingen of bijkomstige inhoud door mij wil laten opmaken, kan dit altijd. Ook voor andere diensten kun je me contacteren.