Een woordje

In 2015 richtte ik JerrixIT op, wat ik toen startte in bijberoep is snel uitgegroeid naar een voltijdse onderneming.

Mijn visie was in ieder geval zeer helder, ik wou een professionele dienstverlening en dat aan een eerlijke en betaalbare prijs voor iedere ondernemer. Snelle ondersteuning en samen zoeken naar de sterkste online oplossingen. Bekijk gerust even mijn referenties.

lopenNaast alles wat ik doe binnen het IT-gebeuren, maak ik af en toe wat tijd om eens te gaan lopen of ga ik graag naar de bioscoop.

koffie

Ook een kopje koffie gaat er bij mij altijd in. Een extra boost om het werk binnen de deadlines af te krijgen. Heb je een project of wil je met me samenwerken? Neem dan snel contact met me op.

 

Jeroen Rotty in Logo

Waarom kiezen voor JerrixIT?

Geen nummertje

Ik garandeer je een persoonlijke service. Een rechtstreeks aanspreekpunt, een persoonlijke glimlach én een flinke dosis energie. Samen bouwen we aan jouw succes op het wereldwijde web.

Beheer zelf je website

Bij het opbouwen van een dynamische website heb jij de touwtjes in handen, ik leer je zelf teksten, nieuwsberichten én informatie aan te passen op je eigen website. Geen gedoe, geen interactie door mij nodig. Voor grotere wijzigingen of extra functionaliteit kun je mij uiteraard altijd inschakelen waar nodig.

Kwaliteit

Je krijgt van mij een moderne, unieke website aangeboden aan een eerlijke prijs. Ook alle andere diensten, waaronder hosting, internet marketing en WordPress onderhoud, zijn telkens op maat beschikbaar voor elke ondernemer.

Websites

Een website opbouwen kost nu eenmaal tijd, de duur van het project hangt van enkele factoren af. Heb je vanaf het begin al veel inhoud voor me klaar? Check. Ik kan meteen aan de slag. Het op voorhand inleveren van inhoudelijke teksten en kwalitatieve foto’s maken mijn werk gemakkelijker. Wat ook op de offerte en factuur zichtbaar is.

Levenslange ondersteuning

Als klant bij JerrixIT zorg ik ervoor dat je bij mij terecht kunt, ook na het afwerken van je project. Indien je enige tijd later veranderingen of bijkomstige inhoud door mij wil laten opmaken, kan dit altijd. Ook voor mijn andere diensten kun je me steeds contacteren.