Volledige online projecten, websites, ontwerp, hosting en internet marketing.

 

Lees meer...Contacteer me

Mijn diensten
Ontdek waar ik goed in ben.

De grootste tak van mijn activiteiten is responsive webdesign, websites met een optimale weergave voor elk toestel. Een must voor elke bestaande of nieuwe website, want in de afgelopen jaren is het mobiel surfen op smartphones en tablets enkel maar gestegen. Een website waarbij de bezoeker niet moet zoeken naar informatie of tekst moet uitvergroten om iets te kunnen lezen, is dus uiterst noodzakelijk. Een bom van een website trekt niet alleen meer bezoekers, maar zet deze ook om in klanten die gebruik maken van uw diensten!

Maar ik doe veel meer dan dat, lees zeker verder…

Hosting

Eens een website is gemaakt moet deze natuurlijk beschikbaar worden gemaakt voor het publiek. Ik kan zorgen voor de registratie van een domeinnaam, het hosten van de website alsook instaan voor het aanmaken van de gewenste e-mailadressen. 
Indien je al een hostingpakket of domeinnaam ergens anders hebt, kan deze met weinig moeite worden overgezet bij mij.

Hosting op jaarbasis kan al vanaf € 85,-

Internet Marketing

Website afgewerkt? Dan moet iedereen dat weten, de beste manier om publiciteit te maken is digitale reclame. Doelgericht adverteren op sociale media kan pakken bezoekers en potentiële klanten opleveren. Ik kan instaan voor advies en uitvoering.

Exchange Online – Mail

Wil je wereldwijd je mails kunnen bekijken, binnenhalen en synchroniseren? Exchange online is een volledige synchronisatie van je mails, agenda’s, contactpersonen, taken en meer! Samen met Office 365 kan je ook nog opteren voor een 1TB opslagruimte in de cloud. Contacteer me zeker als je niet langer mails wil kwijtspelen.

Zoekmachine optimalisatie

Wat heb je aan een prachtige website als die niet wordt gevonden? Optimalisatie voor verschillende platformen zorgt er niet alleen voor dat je goed wordt weergegeven in de zoekresultaten, maar ook op een betere positie! Meten is weten.

Support & onderhoud

Na het afwerken van je site sta je er niet alleen voor, ik sta garant voor goede en snelle support. Wil je na een bepaalde tijd aanpassingen of vernieuwingen kan ik hiervoor instaan.

Zin om zelf nieuwe inhoud of artikels op je eigen website te plaatsen? Na een korte rondleiding achter de schermen kan je dit zelf.

Mijn manier…
Hoe ga ik te werk?

Idee?

Samen denken

Tijd om te ontwerpen

Feedback en wijzigingen

Lancering van je website

Laat het iedereen weten!

Opvolgen van resultaten

Tijd en geld uitgespaard!