Wat kan ik voor jou betekenen?

D e grootste tak van mijn activiteiten is responsive webdesign, websites bouwen met een optimale weergave op elk soort media. Een must voor elke bestaande of nieuwe website, want procentueel is het webverkeer op mobiele apparaten elk jaar aan het stijgen.

Een website waarbij de bezoeker dus niet moet zoeken naar informatie of tekst moet uitvergroten om iets te kunnen lezen, is dus uiterst noodzakelijk. Een professionele website trekt niet alleen meer bezoekers, maar zet deze ook om in klanten die vertrouwen hebben in je diensten!

Maar ik doe veel meer dan dat, lees gerust even verder …

Hosting

Eens een website is gemaakt moet deze natuurlijk beschikbaar worden gemaakt voor het publiek. Ik kan zorgen voor de registratie van een domeinnaam, het hosten van de website alsook instaan voor het aanmaken van de nodige e-mailadressen. Wil jij ook professioneel mails versturen met een @jebedrijfsnaam.be e-mailadres?

Indien je al een hostingpakket of domeinnaam ergens anders hebt, kan deze met weinig moeite worden overgezet bij mij. Ook het registreren of verlengen van domeinnamen kan via mij. Zo heb je alles centraal op één plek.

Internet Marketing

Website gelanceerd? Dan moet iedereen dat weten, de beste manier om publiciteit te maken is digitale reclame. Doelgericht adverteren op sociale media of zoekmachines kan pakken bezoekers en potentiële klanten opleveren. De ROI ligt pakken hoger dan dan traditionele reclamekanalen.

CLOUD E-MAIL + OFFICE 365

Wil je wereldwijd je mails kunnen beantwoorden en synchroniseren? Verlies nooit meer je verzonden e-mail, want die staat overal beschikbaar. Exchange online staat garant voor een volledige synchronisatie van je e-mails, agenda’s, contactpersonen, taken en veel meer! Samen met Office 365 kan je ook nog opteren voor een 1TB cloudopslag.

Zoekmachine optimalisatie

Wat heb je aan een prachtige website als die niet wordt gevonden? Optimalisatie voor verschillende platformen zorgt er niet alleen voor dat je goed wordt weergegeven in de zoekresultaten, maar ook op een betere positie! Meten is weten.

Support & onderhoud

Na het afwerken van je site sta je er niet alleen voor, ik sta garant voor goede en snelle support. Wil je na een bepaalde tijd aanpassingen of vernieuwingen kan ik hiervoor instaan.

Zin om zelf nieuwe inhoud of artikels op je eigen website te plaatsen? Na een korte rondleiding achter de schermen kan je dit allemaal zelf.

Mijn werkwijze

eerste gesprek

Samen brainstormen

Ontwerpfase

Feedback en wijzigingen

Lancering van je website

Online ADVERTEREN!

Opvolgen van JE resultaten

Slim geïnvesteerd